Wild Bunch & Friends braderie Boekel 2017

Moderator: Pieten

Gebruikersavatar
jaapio
Zere vingers van het typen..
Berichten: 869
Lid geworden op: 26 Apr 2013, 06:53

Wild Bunch & Friends braderie Boekel 2017

Bericht door jaapio » 26 Mei 2017, 23:26

Ik zeg……..gooooooooodmeurning boeren, (ham)burgers en kabouter Plop mensen.
Slaat nergens op maar geeft een beetje de sfeer weer op een braderie.
Wild Bunch and Friends braderie Boekel en…. After Boekel ronduit BBQ.
Zeg maar nee, krijg er twee haha
Maar goed. Sta je naast je nest om 5.00 uur. Deze keer is het prima om er op tijd uit te zijn. We gaan vandaag naar Boekel. Net zo als vorig hadden Kim en Raymond ook voor dit jaar weer de handen ineen geslagen om er weer een mooie meeting van te maken. We, m’n kroepoekie en ik, hadden er weer zin an hoor.
Onze bolides hadden de voorafgaande dagen al de nodige betutteling gehad en staan er dan ook weer glanzend bij. Bolides? Yep, deze reis gaan we met beide, de MR2 en de Corolla. Het is een showmeeting, zien en gezien worden zullen we maar zeggen en als je dan zo’n dagje rond aan struinen bent is een tafel en stoeltje wel makkelijk en dat past niet in een MR2…..toch haha.
In alle vroegte is het al een stoelendans hier in de straat. Starlet van de oprit af, MR de garage uit, Corolla naar de straat toe, Starlet de garage in….djinglebellllll….. :p
Maar….het is best fris buiten hoor. Ik had gedacht dat het mooi weer zou worden maar daar lijkt het niet op. Sta je dan buiten in je korte broek en polo-shirt….bbbrrrrr…tepels als hondspikken.
Ga toch maar een vest aan doen.
Rond 7.30 uur afgesproken met Guido en Debra. Ook zij gaan deze reis mee…met hun MR2…. :)
Uiteraard zijn we weer op tijd. Guido legt nog de laatste hand aan het glimmmenderder maken van zijn MR2.
Weldra zijn we op weg naar Boekel. Zo rond 9.00 worden we verwacht in huize Kim en Raymond. Yvonne krijgt een escorte zo lijkt het wel, voor en achter haar in de Corolla rijden de emmertjes. Toch wel leuk om dan de Corolla zo in je spiegel te zien volgen. Ineens vliegt Guido voorbij, een parking op. Ojeeee…..troubles? Was het eerst mistig, vochtig en koud, nu begon het zonnetje toch langzaam door te breken. Onze plakman wilde zijn zonnenbril op zetten, die ligt in het handschoenvakje en het handschoenvakje zit op slot….whahaha….ja dan mot je ff stoppuuuuu.
Niet veel later arriveren we bij Kim. Krijg nou tie….. we zijn eens niet de eerste hahaha….. we zien toch al een redelijk groepje die al aan de koffie is.
Zelfs België is vertegenwoordig door Tim. Moggu, moggu, moggu…..mmmm koffie….zo gaat dat dan.
Langzaamaan wordt het drukker en drukker. Het grasveldje aan de overkant bij Kim en Raymond staat al snel vol met mooie bolides.
En dan roept Gerdie….attentie, attentie…..we vertrekken over 5 minuten. Als er iemand nog wilt zeiken…..hahaha nee hoor….als iemand nog naar de wc wilt kan dat nu nog maar ik ga eerst…..roept Gerdie hahaha.. Nou….ik voel toch een redelijk druk op de blaas dus vind dat geen slecht idee en ren achter Gerdie aan met in mijn kielzog, Mirjam en Jantiena. Jij kan tegen die boom, een plant die in een hoekje staat, zeiken zegt Mirjam tegen mij….voor je het weet krijg je een discussie over hoe makkelijk wij mannen het hebben om ergs te plassen….hilarisch hahaha
En dan…..gentlemen, start your engines. De rust wordt direct verstoord in het Boekelse. Wat normaal een ritje is van enkele minuten duurde nu vele malen langer. Wat zeg ik, zelfs een file veroorzaakte we.
Kim en Ray hebben veel energie gestoken in deze happening maar al snel blijkt de organisatie van Boekel Ronduit niet geheel het zelfde gedaan te hebben. De plek waar Wild Bunch & friends moest komen te staan was niet leeg. Boeie…..met passen en meten kregen we de…..hoeveel eigenlijk…..zeg maar vele bolides toch geplaatst en dat al onder een heerlijk zonnetje.
Raymond had een leuk idee om de drie generaties van de MR2 bij elkaar te zetten en dan in de kleur rood….en gelukt hahaha.
Tijd gaat snel hoor….de auto’s staan op hun plek om bewonderd te worden door de braderie gasten. Wij, met Guido, Dee, Jacqueline, Robbie gaan even en terrasje pikken…..en een hapje eten.
Wat doe je verder zo op een braderie? Wat rondlopen,klessebesse, rond lopen, buikie vol proppen, rond lopen en uiteindelijk ook de schaduw op zoeken want nondesju zeg die koperen ploert is goed bezig om moeder aarde te verbranden….dat lukt dan niet zo maar ik heb toch heel wat kreefte nekken gezien gisteren.
Aan alles komt een end en zo ook aan de braderie. Op naar huize Kim en Ray voor de afterparty BBQ.
Ik mag zeggen, voortreffelijk verzorgt door Kim en Ray. Leuke groep mensen, goed bikken en natuurlijk de nodige lol. Vooral Bertju had een hilarisch momentje toen ook Bo, de hond van Frans en Gerdie erbij kwam. Bertju had zo iets van….ik ben Bertju en doe een aanhangwagen na hahaha…. Had Bo de trekhaak maar thuis moeten laten hahahaha….
Ook hier komt weer een end aan….zo rond 21.00 uur zijn we voornemens huiswaarts te keren. We moeten ook nog tanken met de Corolla, zegt Yvonne .
Toedeloe luikes, was gezellig, leuk, sjiek en aangenaam, tot de volgende keer.
En dan nu op zoek naar een tankstation. Hoe lastig kan dat zijn? Heel lastig. De eerste is dicht en geen pin mogelijkheid. De tweede heeft dat wel maar dat pin geneuzel werkt niet. Yvonne in de stress hahaha…. Ik vraag of het lampje al brand, ja af en toe. Ooohhhh geen probleem zeg ik. Uiteindelijk rijden we al langs het kanaal vanaf Helmond. In de spiegel zie ik Yvonne gebraren, ik stop, lampje blijft branden nu. Tja…..kan geen tankstation hier toveren he hahaha….komt goed. Redden het wel in Weert bij de afslag snelweg richting huis…..en zo geschiede. Tankie vol, Yvonne gerust. Rijd jij maar voor, zeg ik. Ik volg wel. Hahaha die Yvonne had er goed de sokken in hoor.
Zo tegen 23.00 uur zijn we thuis……zucht, moe en voldaan. Nog een bakkie thee, verfrissende douche en dan het nest in.
Mag wel zeggen dat we een geslaagde dag hebben gehad mede mogelijk gemaakt door Kim en Raymond en natuurlijk de Wild Bunchers. Mijn dank gaat naar hen uit.
Zelf geen foto’s gemaakt, camera wel klaargelegd maar vergeten…..erg hè hahaha. Wel een paar met de foon gemaakt....

Plaats reactie