Alles wat je weten moet over onze meetings!

Mededelingen van de Pieten.

Moderator: Pieten

Gebruikersavatar
Green Goblin
Berichten: 12095
Lid geworden op: 22 Dec 2006, 06:55
Type MR2: AW11
Contact:

Alles wat je weten moet over onze meetings!

Bericht door Green Goblin » 22 Mei 2009, 12:25

Alles wat je weten moet over onze meetings!

De "Wild Bunch"-filosofie.....
"De leden maken de club". Dat is onze filosofie (eigenlijk 1 van de, naast bijvoorbeeld de "world domination"....). Dat houdt onder anderen in dat wij niet voor jullie bepalen wat voor meetings we gaan doen, maar jullie zelf. Want: jullie organiseren ze ook zelf, VOOR JULLIE MEDELEDEN. Dus, wat ons betreft kan alles , van een avondje kantklossen, het bekijken van de dia-collectie van je grootvader tot aan een toerritje toe (persoonlijk zou ik gaan voor het toerritje...).

Wij Pieten doen dus eigenlijk niets..... Nou ja, bijna niets....

Een meeting organiseren

Wanneer jij beslist dat je iets organiseert voor mr2club.nl; "The Wild Bunch" krijg je alle medewerking natuurlijk, met een vermelding op de kalender, een topic dat je compleet vol met onzin kunt zetten en een mailing naar alle leden...

Hoe is de procedure ?
Simpel. Je bepaalt de tijd, de datum en de plaats en geeft dat samen met een beschrijving van wat je wilt gaan doen naar de evenementenpiet. Die keurt het goed of af en plaatst jouw meeting op de kalender. Je hebt dan automatisch een topic waarin je kunt babbelen over je meeting, waarin mensen zich op kunnen geven en waarin waarschijnlijk zelfs volautomatisch een deelnemerslijst bijgehouden wordt !

Twijfel je over de datum of wil je graag weten of er wel leden gaan komen op jouw meeting, dan kun je eerst een topic plaatsen bij animochecks. Maar de ervaring leert dat er altijd wel mensen zijn die op een bepaalde datum niet kunnen......;-)

Wat verwachten we van je?
Dus, je hebt nu een officiele Wild Bunch-meeting......

Leuk...maar het schept ook verplichtingen !

Bijvoorbeeld gaan wij er van uit dat een Wild Bunch-meeting een meeting van mr2club.nl; "The Wild Bunch" is. Post je de meeting dus ook bij een andere club, dan is het een uitnodiging van mr2club.nl; "The Wild Bunch" en kan het dus niet ook een meeting van een andere club zijn....

Verder gaan wij er van uit dat je er goed over nagedacht hebt. Afgelasten van een meeting zonder een goede reden ( sterfgeval, meetingterrein getroffen door een meteoriet, ziekte) is not done. Geen animo ? Je hebt toch een animocheck gedaan ? Weer niet naar je zin ? Als je je auto wast, wordt ie ook nat ! Je vriendin is aan het bevallen ? Wist je dat negen maanden geleden nog niet ?

Mochten er onverhoopt wel geldige redenen zijn waarom iets eventueel afgelast zou kunnen worden, geef dat dan direct aan zodra je de meeting doorgeeft ! In dat geval kunnen je medeleden er namelijk rekening mee houden....er zijn zelfs namelijk idioten die een vrije dag opnemen voor een WB-meeting......en het is een beetje lullig voor je als je ruzie met je baas hebt gemaakt en bent ontslagen en dan ook de meeting niet doorgaat.....

En ten laatste: het is niet erg om iets goed voor te bereiden ! Een rit bijvoorbeeld kan een stuk leuker zijn als je elkaar niet steeds kwijt bent, dus het kan geen kwaad om van te voren een goede route uit te stippelen, bij voorkeur zonder drempels en verkeerslichten. Natuurlijk zijn er midden in de stad meer mensen die jouw mr2 kunnen bewonderen, maar het zou misschien handig zijn om die stukken te vermijden... Hou ook in de gaten of je iedereen nog bij je hebt, en zorg dat je contact kunt houden met de achterste auto. Een routebeschrijving kan hiervoor ook handig zijn (ook voor jezelf trouwens..)

De deelnemers

Maar ook voor de deelnemers zijn er spelregels...

Bijvoorbeeld: als je aangeeft dat je komt, dan is het ook wel zo leuk om dat te doen. Of, in elk geval iets te laten horen aan de organisator. het is een beetje lullig voor een organisator als hij/zij in de animocheck 20 auto's heeft, een groot parkeerterrein regelt, extra eieren laat aanrukken in het restaurant voor de uitsmijters en er vervolgens twee man op komen dagen.....Dus. zeg niet overal ja op, maar bedenk serieus wat je doet. De organisator heeft moeite voor jou gedaan (en zelfs de evenementenpiet heeft wat moeten doen, die mailings gaan niet vanzelf.....).

Over het algemeen geldt: meetings zijn een serieus verhaal. Ga er dus ook serieus mee om. Zodat je op de meeting zelf, in de voorpret er naar toe en in het nabespreken niet serieus hoeft te zijn.

p.s. bij noodgevallen (en dat kan altijd natuurlijk) hebben de Pieten de beschikking over de contactgegevens van je medeleden.....en er is altijd wel een Piet online (het is niet gezegd dat ie op dat moment nuchter of aanspreekbaar is natuurlijk...). pieten@mr2club.nl , en je bereikt ons allemaal.....
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Plaats reactie