02-07-2017. Japan Classic Sunday 2017.

Overige meetings. Dus ledenmeetings of zusterclub meetings Ook in het buitenland dus...

Moderator: Pieten

MarcoTwo
Berichten: 7457
Lid geworden op: 28 Dec 2006, 13:13
Type MR2: SW20/21/22 + ZZW30
Contact:

02-07-2017. Japan Classic Sunday 2017.

Bericht door MarcoTwo »

Afbeelding

Informatie Japan Classic Sunday 2017

Lokatie: Cafe Restaurant De Koksehoeve, Koksedijk 25, 5421 ZB Gemert

Programma:
• 10:00 - 13:00 inrijden
• 14:00 - 15:00 - start toerrit (individueel en vrijwillig ongeveer 50 km)
• 17:30 - Einde Japan Classic Sunday 2017

Deelname aan het evenement is gratis!

Evenement


De eerste keer dat de initiatiefnemer het JCS voor het eerst organiseerde is inmiddels 12(!) jaar geleden. Tot 2011 werd het JCS jaarlijks georganiseerd en door een samenwerking met een aantal enthousiaste liefhebbers van Japanse auto's is er in 2013 weer een geweldig evenement op poten gezet voor 2014, waarbij de opkomst weer ouderwets goed was met 240 doelgroepauto's! Daarna groeide het JCS langzaam door met een constante opkomst van tussen de 250 en 400 doelgroepauto's.

In 2017 willen we het zeker zo leuk en gezellig maken. Gewoon een ouderwets simpel evenement zonder poespas en zonder entreekosten. Dat werkt!

De doelgroepauto's zijn: Japanse klassiekers, youngtimers (15+ jaar oud) en pure sportwagens. Een enkele exclusieve Japanse auto van wat recentere datum (denk aan een IS-F of Xedos 9 e.d.) zijn ook van harte welkom op het terrein. Normale moderne auto's kunnen op de parking staan of achteraan op het veld (via de achter ingang!) indien daar nog plaats is!

Er wordt wel verwacht dat u de aanwijzingen volgt van de medewerkers op het terrein (oranje hesjes). Schade aan eigendommen van uzelf of door u aangebracht bij derden kunnen niet op de organisatie verhaald worden. Consumpties zijn te verkrijgen bij de snackwagen op het terrein, waarvoor De Koksehoeve het terrein gratis ter beschikking stelt.

Daarnaast staat de toiletwagen (deze moeten we als organisatie nu privé zelf betalen, mogelijk zetten we ergens een potje neer voor een vrijwillige donatie).

Verkoop / sponsoren
Onderdelen- en kofferbakhandel is extra welkom. Wilt u wat groter uitstallen dan de ruimte achter of voor uw auto, vraag dan bij de infotent waar u het beste kunt staan om uw spullen uit te kunnen stallen.

Op zondagmiddag na 13:00 uur is het mogelijk om uw auto te laten taxeren voor het scherpe clubmeetingtarief van 90,- euro per auto door MARO Taxaties. Benodigde items: kentekenbewijs, APK formulier en een eventuele lijst van modificaties, spuitkosten e.d. mee met bedragen er achter en eventuele historie.
Informeer naar de verzekeringsmogelijkheden i.c.m. de taxatie. Natuurlijk kunt u ook bellen (of op het veld Marco Roeleveld aanspreken) via 06-22374655. E.e.a. is ook gesponsord door MARO.


Deelnemersreglement
• Elke deelnemer gedraagt zich als wat men in het algemeen van elkaar verwacht.
• Verkeersovertredingen en deelname aan het evenement en toerrit zijn voor eigen risico en rekening.
• De (vrijwillige) organisatie is nimmer aansprakelijk te stellen voor gevolgen van deelname aan het gezamenlijke evenement.
• Geluidsoverlast veroorzaken is niet toegestaan, burnouts, driften e.d. ook niet. De vrijwilligers zullen 1 maal waarschuwen. Een tweede maal is uitsluiting van het evenement.
• Bij vernieling van bijvoorbeeld de grasmat zullen de kosten (t.w.v. 200,- euro per overtreding!) direct op de veroorzaker(s) verhaald worden!
• Aanwijzingen van de duidelijk herkenbare (oranje veiligheidshesje) vrijwilligers zijn bindend en dienen opgevolgd te worden.
• Consumpties en etenswaren zijn voor eigen rekening.
• Graag het terrein en de omgeving netjes en vrij van afval houden.
• Aan het evenement mogen uitsluitend Japanse doelgroepauto's deelnemen op het meetingterrein.
• In alle overige gevallen beslist de organisatie van het evenement.
Zie voor meer (aktuele) informatie over overnachtingsmogelijkheden: zie de site en like de Facebookpagina.

www.japanclassicsunday.nl

https://www.facebook.com/jcsmeeting

Opgeven kan door hieronder reageren en/of een mailtje sturen naar info@japanclassicsunday.nl
Plaats reactie