Onze historie in een notendop...

2001

De oprichting van MR2club.nl; The Wild Bunch, is een feit in augustus 2001. Oprichter Melle Kloosterman heeft dan de site MR2club.nl geclaimed. Eén van de redenen voor de oprichting van de MR2club.nl; The Wild Bunch is het feit dat er in het noorden van Nederland niet veel te doen is voor MR2 rijders. Het werd tijd dat daar verandering in kwam, en zo werd de MR2 Club Noord Nederland geboren. Een club zonder moeilijk gedoe, en met als basis een internetforum.

2002

Het concept van de MR2 Club Noord Nederland bleek aan te slaan en al snel kwamen de leden uit het hele land. De naam paste dus niet meer, en er werd besloten om de club te hernoemen naar MR2club.nl; "The Wild Bunch".

2004

In 2004 werd in samenwerking met Defensie een heuse film gemaakt. Na een aantal dagen draaien, waarbij de MR2's niet geschoond werden en menige tank moesten ontwijken, was de "MR2 Wild Escape" klaar. De film werd gepresenteerd in de kazerne in Breda. En is natuurlijk te koop in de clubshop.

2006

Een zwart jaar voor MR2club.nl; "The Wild Bunch" ! Het "oude forum", zoals we het nog steeds liefkozend noemen, raakte onherstelbaar beschadigd, en werd vervangen door het huidige forum. Jaren van kennis, kunde en vooral veel slap gelul ging verloren.

2007

Op een van onze internationale meetings raakten enkele Pieten in gesprek met een ex-bestuurslid van de "officiele" Belgische MR2-club. Een hele discussie volgde, waarin wij aangaven dat in plaats van moeilijk te doen met officiële verenigingen, je beter de Wild Bunch-filosofie kon volgen. Onze Belgische vriend was niet overtuigd dat dat zo gemakkelijk was, wij wel. En een week later was onze belgische zusterclub geboren: MR2club.be; "The Wild Bunch" (ook wel TWBB genoemd).

2011

In 2011 werd het 10-jarig bestaan gevierd met een groot feest, op de thuisbasis van de club in Friesland. Even waren we weer de MR2 Club Noord Nederland. Niet lang daarna, besloot de oprichter van de club, Melle, zijn functie als Hoofdpiet neer te leggen.

2016

Poeh poeh, 15 jaar al weer. En al gaan er veel contacten over facebook tegenwoordig, is het Forum nog steeds een geweldige vraagbaak en ontmoetingsplaats.